Welkom 
 
 Wie zijn wij 
 

Wij zijn een glaszettersbedrijf en glashandel die sinds 1997 actief is in het glas.

Voor particulieren en bedrijven
Niet alleen zijn wij actief in het plaatsen van glas, maar ook in het verhandelen er van. Dit doen wij voor het kleinbedrijf en voor particulieren. Wij nemen voor onze opdrachtgever een rol in die alles voor hen regelt op het gebied van glas en onderhoud van uw woning. Zowel voor exterieur (plaatsen isolatieglas, glasgevels, windschermen enz.) als interieur (douchedeuren/schermen, glazenscheidingswanden, spiegels en achterwanden voor keukens enz.).

Spoedservice
Ook hebben wij een spoedservice. Op deze manier kunnen wij u als klant direct helpen bij ruitbreuk in het weekend en/of doordeweeks. Er word in de meeste gevallen een noodvoorziening geplaatst en met spoed een nieuwe ruit besteld. Op deze manier bent u binnen 48 uur geholpen en kunt u weer met een gerust hart gaan slapen.

Advies
Voor advies over bijvoorbeeld inbraakwerende beglazing, hang- en sluitwerk, zonwerende beglazing, brandwerende beglazing en beloopbaar glas kunt u ook bij ons glaszettersbedrijf terecht. Tevens leveren wij de keuringsrapporten bij het product als dit vereist wordt.

Verkoop/verhuur benodigdheden
Bij Fieten Glaszettersbedrijf kunt u ook terecht voor producten die nodig zijn om veilig en zonder al te veel moeite glas te plaatsen. Voor informatie hier over kijkt u op Glashandel.

Wij als glaszettersbedrijf zijn dealer van AGC Glas (www.yourglass.nl) (voorheen Glaverbel). Dealer zijn houdt in dat wij met deze leverancier afspraken hebben gemaakt, zodat als er klachten ontstaan u daar als klant geen hinder van ondervindt. De klacht wordt binnen 3 weken opgelost, zonder extra kosten.

levering agc op werkplek