Woningbouw
 
Interieurbeglazing
 

 

Wat betreft woningbouw zijn wij actief op alle gebieden van de nieuwbouw. Zowel grote nieuwbouwprojecten van 50 woningen en/of appartementgebouwen als particuliere woningbouw.

Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij snel en fexibel op de wensen van de klant inspringen. Dat wil zeggen dat wij in de particuliere sector en grotere projecten met korte levertijden kunnen werken, omdat wij zelf het glas kopen en plaatsen.

Ook voor advies over welk glas u kunt/moet gebruiken in uw woning of bedrijfspand, kunt u bij ons terecht.
Voorbeeld: Als u een gevel heeft waar de hele dag veel zon op staat is er een nieuw product dat 'energy' heet (AGC glas). Als de buiten temperatuur 32 graden celcius is, dan wordt het binnen niet warmer dan 27 graden! Dit is toch een verschil van 5 graden, en kan daarbij net het verschil zijn tussen zweten en het 'normaal warm hebben'.

Voor het leveren en plaatsen zit u bij Fieten Glaszettersbedrijf goed. Ook als u alleen glas wilt kopen en zelf wilt plaatsen kan dat. Vraag dus snel een gratis offerte aan.

Ons bedrijf zorgt ervoor dat de producten bij u afgeleverd worden. Daarnaast is het uniek dat wij een vierkante-meterprijs aanbieden inclusief alle benodigdheden voor het plaatsen van glas in nieuwe kozijnen (beglazingskit, stelblokjes en beglazingsband).

klikt voor de scherpste aanbiedingen en voorwaarden op Glashandel. voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

nieuwbouw gehandicapten opvang           nieuwbouw tegelhuys te wijhe